Sluttabeller och resultatredovisning

Plattformen jag använder godkänner inte inkopiering eller konstruktion av tabeller, därför har jag tvingats göra utskrifter av "mitt" tabellverk och därefter scanna sidorna för publicering nedan.


Noterbart är att jag upptäckt felaktigheter i flera av de officiella sluttabellerna, försökt korrigera där det varit möjligt. Mest häpnadsväckande är felet i division 3-serien 1970, Sundbyberg har två poäng (två poäng för seger då) för lite i officiella tabellen. Hos Svenska Fotbollförbundet har man ingen förklaring!
Noteringar finns i anslutning till aktuell tabell när korrigeringar är gjorda eller där resultat och tabellrad ej korresponderar.


De matchresultat jag har kunnat snoka rätt på ligger i anslutning till respektive säsong. Jag hoppas kunna komplettera framöver, jobbar sporadiskt med detta när jag kan anslå tid till detektivarbetet. 
Resultat hämtade från Everysport från 1998 och framåt har kontrollerats mot officiella noteringar och det är inte alltid dessa överensstämmer. Jag har i möjligaste mån även dubbelkollat mot dagspress och utgått från det mest troliga.
Resultat tidigare än 1998 har hämtats främst från dagspress och Strömbergs/Brunnhages årsböcker.
I 2000 Division 3 Östra Svealand tyder det mesta på att Huddinge tilldömts en seger med 3-0 mot IFK Lidingö i stället för 4-2, som båda matcherna slutade. Varken förbund eller inblandade klubbar kan bekräfta detta, naturligtvis inte heller vilken av matcherna det gäller.
Med tanke på vad som ovan nämnts måste jag slänga in brasklappen att korrektheten hos resultat och tabeller inte går att garantera till 100%. 


Största seger: 11-0, mot Nytorps AIK i en Klass 5-match 4 juni 1937.
Största förlust: 0-12 mot Järla IF i en match i Klass 2 Södra 10 augusti 1941.